Про нас
В «Три Пироги» звертаються, коли хочуть смачно і ситно поїсти. Ми залучаємо потенційних клієнтів усілякими способами: роздаємо рекламу на вулиці, проводимо акції, розвішуємо банери по місту.
У процес приготування осетинських пирогів ми вкладаємо не тільки наше кухарське мистецтво, а й частинку власної душі. Кожен приготований для вас пиріг наповнює нас радістю, адже ми любимо свою роботу.Навіщо ми це робимо?
Кількість наших клієнтів незмінно збільшується. Адже спробувавши наші пироги один раз, ви будете замовляти їх знову і знову.Чому ми настільки наполегливі?
Осетинські пироги в Києві стають популярною стравою, які дуже любить замовляти молодь, студенти, IT-шники, коли немає часу або бажання стояти біля плити.
Піклуючись про зручність своїх клієнтів, ми організували швидку доставку по всьому Києву, тому пироги вам привезуть ще гарячими. Ви можете замовити крім осетинських пирогів, дуже смачні натуральні соуси і морси. Стало модним замовляти наші пироги в офіс для обіднього перекусу, додому для вечірніх вечерь перед телевізором, на дні народження, вечірки, просто на посиденьки в колі друзів. Нашими клієнтами є люди різних національностей і соціальних верств, дзвінки з проханням замовити пироги надходять до нас з території всього Києва та прилеглих населених пунктів.
Осетинський пиріг простий в приготуванні, найголовніше це якісні і натуральні продукти, дотримання пропорцій і технології випікання. Відмінний результат досягається при правильному балансі всіх складових.
Що ж робить наші осетинські пироги такими смачними?
Бренд-шефом компанії «Три пирога» є знаменитий Аслан Абаєв. Під його чуйним керівництвом пройшли навчання десятки учнів, які і займаються приготуванням в нашій мережі пекарень смачних, ароматних, соковитих осетинських пирогів з найрізноманітнішими начинками.- Тісто - для його приготування використовується просіяне борошно вищого гатунку, свіжі живі дріжджі і натуральне масло. Головний секрет - тісто має бути тонким. Готовий пиріг завжди рівномірно покритий ніжною хрусткою скоринкою.
- Начинка - її має бути багато, саме вона робить наші осетинські пироги шалено смачними і соковитими. Для м'ясних виробів ми використовуємо тільки свіжий яловичий фарш, який робимо вручну з м'яса, закупленого у перевірених постачальників, що мають всі відповідні документи. Ми хочемо порадувати всіх наших клієнтів, тому для вегетаріанців і в період посту, в нашому асортименті завжди є кілька видів пирогів з пісною начинкою, фруктами. Для начинки використовуються тільки натуральні продукти, які не містять ГМО, і шкідливих для здоров'я домішок і добавок.
- Осетинський сир і сулугуні, які входять практично в кожне наше блюдо, ми готуємо самі за старовинними технологіями.
- Натуральні кавказькі спеції роблять пироги ароматними.
У нас є свої принципи
Ми не використовуємо рукавички в процесі приготування пирогів. Краще постійно мити руки, ніж надягати при роботі з такими делікатними продуктами як тісто або фрукти рукавички, виготовлені з синтетичних матеріалів. Ви ж готуєте дома без застосування захисних засобів. Ми в нашому закладі робимо акцент на чистоту рук, підносів, відповідно загального санітарного стану приміщення та кухні прийнятим нормам. У нас завжди чисто, ми готові в будь-який момент зустріти представників контролюючих органів і підтвердити свої принципи.Приготування осетинських пирогів відбувається в печах, де мінімальна температура 300 ° С. При такому температурному режимі знищуються всі відомі мікроорганізми. А ось при розкладанні вже готової продукції ми використовуємо одноразові рукавички.
Кожна людина, що працює в «Три Пироги», без винятку, дотримується загальних правил, згідно з якими ми контролюємо всі процеси від закупівлі продуктів до доставки наших осетинських пирогів на місце призначення. Адже так легше і ефективніше працювати, коли є готова інструкція, в якій зрозуміло розписані всі нюанси.