Алкогольні напої

Будь-яка кухня світу має свої особливості не тільки в приготування, але і в споживанні продуктів. Алкогольну карту особливості не оминули. Як в українців національний алкоголь – це горілка, в японців – саке, то в осетинців – арака.

Арака – має свої аналоги, якими можна сміливо її замінити. Окрім неї, осетинці поєднують і відкривають смак своїх страв і з іншими алкогольними напоями, які більш знайомі і близькі для нас.

Як вірно підібрати алкоголь під страву?

Для того, щоб прийом їжі не був зіпсований, варто розуміти коли, як і який алкоголь потрібно вживати і поєднувати зі стравами. Почнемо з класифікацій традиційних осетинських напоїв:

  • Пиво

  • Квас (хлібний, фруктовий)

  • Вино

  • Арака (аналог, віскі, сяке)

Перед початком прийому їжі використовують аперитив. Він потрібен для того, щоб збудити апетит і підготувати організм для подальшого споживання і перетравлювання їжі. При виборі цього напою враховуйте його особливості.

Аперитив краще обрати: однокомпонентний, не солодкий, з гірчинкою, холодний, освіжаючий, легкий, чистий і зі свіжим смаком. Зверніть увагу на нашу алкогольну карту, для того, щоб збудити апетит і розпочати легку, невимушену бесіду в своїй компанії, підійдуть:

  • Мартіні (Bianco, Prosecco, Brut)

  • Джин (Gordon’s)

  • Пиво (Kronenburg, Grimbergen, Corona)

  • Вино

  • Шампанське

Кожен з цих видів алкоголю зможе допомогти розкрити ваше замовлення Київ «Три Пирога», підсилити його смак, в якому буде в складі: м'ясо, зелень та сири.

Найважливіше в прийомі їжі – це після смак

Не має різниці для якого приводу, чи без нього ви робити замовлення «Три Пироги». Головне, це яке враження залишиться у вас після прийому їжі чи зустрічі. Після смак визначає загальне враження.

По завершенню обіду чи вечері, ви ще тривалий час можете ходити і насолоджуватись післясмаком. А це означає, що наступного разу ви повернетесь за цим самим відчуттям. І це чудово, але якщо не коректно робити вибір, можна самостійно все зіпсувати.

Тому важливо гарно закріплювати і продовжувати дружню бесіду, романтичну зустріч чи можливо робочий корпоратив з нашим замовлення із комбо-меню «Іменини в офісі».

Для нього підійдуть міцний алкоголь і легка закуска, що дасть можливість продовжити вечір за невимушеною бесідою. В цьому випадку осетинці використовують араку. Як вже було зазначено – це міцний алкоголь і він має свої аналоги в нашій місцевості.

Що можна обрати для фінальної нотки вечора? Зверніть увагу на:

  • Джин

  • Ром

  • Горілка

  • Текіла

  • Коньяк

  • Лікери

  • Та інші.

Робіть вибір з особистих вподобань за смаком, щоб це було ароматно, міцно і з насиченим смаком. Доповніть легкою закускою.

Заклад турбується про свого клієнта і обирає тільки якісний алкоголь, щоб ваше замовлення доповнило гарними враженнями прийом їжі, зустріч чи свято. Продаж алкогольних напоїв можливий тільки особам, яким виповнилось 18 років.

Пам’ятайте, що надмірне споживання алкоголю шкодить вашому здоров’ю.