Що потрібно їсти взимку?

Що потрібно їсти взимку?
Зима - це період не тільки радості від свят і снігу, а й спадок температури нижче нуля, зниження імунітету і стан депресії. В цей час дуже проблематично залишатися не тільки життєрадісною, але і здоровою людиною.
Щоб не запускати свій організм під час холодів, варто в першу чергу налагодити харчування, адже, погодьтеся, що від нього дуже багато залежить. Саме тому, ми підготували для вас список порад про вживання їжі в зимову пору року.

Різноманітний раціон харчування

Для того, щоб протистояти різним вірусам та інфекціям, особливо в період пневмонії, наш організм витрачає величезну кількість енергії. Тому варто приділити особливу увагу збалансованому харчуванню. Слідкуйте за тим, щоб ви насичували свій організм достатньою кількістю білків, жирів, мінералів, вуглеводів, вітамінів і клітковини. Для того, щоб заповнити всі ці категорії, потрібно урізноманітнити харчування.
У зимовий час можете забути про різні дієти, якщо не хочете наштовхнутися на серйозні проблеми зі здоров'ям.
В нашій пекарні ви знайдете різноманітність в їжі. Краще і бюджетніше ніж у нас ви точно не знайдете. Тільки ми можемо зробити такі соковиті, смачні, ароматні та просто незабутні осетинські пироги, від яких просто нереально відірватися. На нашому сайті можна замовити не тільки їжу, але і соуси, і напої до неї. Наші вітамінні морси, наприклад, з легкістю допоможуть вам відновити прогалини у вашій імунній системі. Доставка працює по всьому Києву. Це дуже зручно і менш небезпечно в наш непростий час карантину. Залишайтеся вдома, а наша пекарня подбай про ваш баланс вітамінів.

Не забувайте про воду!

Попри те, що влітку наш організм витрачати більше рідини, це не означає, що в зимову пору року вона нам не потрібна. Для того, щоб ваш організм не потребував води, варто вживати сім, вісім склянок чистої води, чай, кава, солодка і мінеральна вода не відноситься до цього. Це не чиста рідина.
Сухість шкіри, ламкість нігтів, тьмяність кольору волосся - все це показники й мотивація до вживання води.

Додавайте спеції й різну зелень

Спеції та зелень не тільки урізноманітнюють і додадуть незвичайні аромати вашій страві, але і зміцнюють ваш імунітет.

Почніть їсти гарячу їжу

Всі ми знаємо, що людині потрібно хоч іноді їсти гарячу їжу. А в період холодів - це навіть перша необхідність. Привчіть себе готувати більше різних супів. Адже вони добре засвоюються і покращують роботу травної системи. Плюс до всього, така їжа відмінно зігріває. Якщо у вас почалися перші симптоми застуди, то відразу їжте курячий бульйон. Він має протизапальні функції.

Замініть каву на зелений чай

Так, сумна інформація для любителів напоїв із зерен. Але під час зими варто себе трохи обмежити у вживанні кави. Насправді цей напій посилює ваші симптоми нудьги й примножує депресивні думки. А зелений чай багатий вітамінами, в яких так потребує наш організм.