Доставка пирогів в Києві

Приймання замовлень: Пн-Пт: 09.00-20.00. Доставка: Пн-Пт: 10.00-21.00. За попереднім замовленням можемо здійснити доставку пирогів і в неробочий час за додаткову плату (націнка 20%). * Додаткові знижки і бонуси на замовлення в неробочий час не враховуються.
Час доставки залежить від району, в якому Ви проживаєте і кількості позицій в замовленні. Точний час доставки озвучить оператор call-центру при підтвердженні замовлення. 

СПОСОБИ ОПЛАТИ
 

  • Готівкою кур'єру
  • Банківською карткою (Visa/Mastercard)
  • Рахунок-фактура (для корпоративных клієнтів)
  • Через інтернет

ПРИЙМАЄМО

 

Доставка пирогів - хто, навіщо і куди замовляє їжу?

Раніше у людей було популярно і вважалося нормальним купувати різні напівфабрикати. Вони ходили в різні магазини і супермаркети, дозволяли собі витрачати гроші не на завжди смачну готову продукцію. Звичайно, раніше це було зручно. Адже не потрібно було годинами стояти біля плити і готувати щось поїсти на обід.

Але все почало змінюватися з 2013 року. Так, саме в цей час люди почали розбиратися в їжі і її складі. Тому вони зрозуміли, що їжа з супермаркетів не завжди відрізняється смаковими якостями. Люди відкрили для себе і почали широко користуватися таким поняттям як "доставка їжі". Адже плюсів в цьому виді отримання готової продукції на багато більше. Це до того ж стало дуже популярним, а головне - простим. І це незаперечний факт. Що потрібно для замовлення? Та нічого особливого. Тільки доступ в Інтернет, а для нашого покоління це щоденна річ. Потрібно просто зайти на сайт, наприклад на наш з найсмачнішими осетинськими пирогами в Києві, і вибрати продукцію на свій смак. Потім просто замовити і оплатити покупку.

Давайте подивимось на розвиток доставки в Україні. Всю продукцію оцінюють приблизно в півтора мільярда доларів на рік. А з них 900 мільйонів нараховуються на Київ.
У великих містах 30 відсотків закладів, ну а в Києві, може, ще більше, придумали свій особистий спосіб доставки. Безліч з числа цих компаній доставляють їжу в будь-який час доби. А це, в свою чергу, дуже сильно.

Куди люди замовляють їжу?

За статистикою, яка проводилася по всій Україні, кожна людина великого міста приблизно раз на місяць замовляє їжу. А в нашій столиці на одного жителя припадає 1-5 замовлень на місяць.
Найчастіше люди замовляють їжу в офіси на перерву на обід. Це дуже зручно і популярно в наш час. А головне - легко і просто. Жінки і чоловіки замовляють їжу в однаковій кількості. А ось з кількістю доставок додому жінки добре відзначились. Вони перегнали чоловіків в кілька разів. За статистикою жінки на багато частіше замовляють їжу додому. Адже не потрібно витрачати і так обмежений час відпочинку на часові готування на кухні. Простіше подзвонити або замовити в інтернеті.
Для замовлення готової продукції інтернетом користуються більше 74,7 відсотка жителів нашої столиці. Відсоток дуже сильно виріс порівняно з минулим роком. Тоді він становив всього понад 20 відсотків.
Була проведена статистика щодо віку покупців. Це люди від 18 до 34. Саме в цьому віці зафіксовано більшу кількість замовлень готової продукції.

Чому зручно замовляти їжу додому?

Люди дуже сильно втомлюються на навчанні і роботі. 48 відсотків людей, яким задавали питання на рахунок доставки, стверджують, що вони замовляють готову їжу з доставкою додому, адже це швидко і зручно, не потрібно годинами стояти біля плити і ламати голову, що ж мені приготувати сьогодні. Але більша частина людей, а це 55,9% говорять, що таким чином вони радують себе чимось смачненьким, піднімають собі настрій.
Так само люди замовляють страви для того що б просто спробувати кухню різних народів світу. Також, що б дуже швидко приготуватися до прийому гостей або порадувати коханих.

В якому вигляді до вас приїде їжа?

Всі ми знаємо, що раніше їжу доставляли абияк. Це могли бути металеві коробки, папір, були випадки навіть просто в серветках. Зараз це звучить дико для нас. А зараз служби доставки користуються різними способами для упаковки. Це коробки для піц та пирогів з гофрокартону, спеціальні коробки для локшини, пластикові контейнери термосумки, які без зайвих зусиль збережуть тепло і аромат страв.

Коробки для наших найсмачніших осетинських пирогів

Картонні коробки для наших осетинських пирогів виготовляються з багатошарового гофоркартону або мікрогофрокартону. Його використовують завдяки його міцності і тому, що він зберігає тепло.
Кур'єри просто повинні протягувати коробку з пирогом клієнту однією рукою, головне що б коробка не м'ялася або відкритися. Для доставки пирогів в коробці має бути отвір. Він потрібен для повітря, щоб уникати скупчення вологи.
Наші знамениті осетинські пироги пакуються дуже гарячими. З цього ми використовуємо тільки самий щільний картон для доставки. Тільки він збереже міцність і інші властивості навіть незважаючи на таку високу температуру.