Квіти — прикраси будь-якого свята

Квіти — прикраси будь-якого свята
Як же порадувати свою другу половинку? За статистикою, дівчата проявляють велику кількість емоцій від смачної їжі й квітів. Перше можна сміливо замовляти у нас. Наша пекарня вміє приємно дивувати. Коли ви заходите на сайт, то дивуєтеся величезному вибору різних видів осетинських пирогів. У нас є все: починаючи від м'ясних і рибних начинок, закінчуючи сирними, вегетаріанськими та навіть солодкими. Друге здивування приходить, коли ви подивіться на ці низькі ціни. Тільки у нас в пекарні можна замовити найсмачніші осетинські пироги в Києві за таку маленьку суму. А третє здивування прийде до вас, коли ви отримаєте своє замовлення. Почнемо з того, що у нас дуже швидкі доставки, а осетинські пироги завжди приїжджають до покупця в ідеальному гарячому стані.
У наш час купити квіти не складає ніяких труднощів. Адже квіткові магазини знаходяться на кожному кроці. Також можна замовити їх з доставкою. Так на багато зручніше.
Що ж ми з вами знаємо про ці рослини? Вони красиві, їх люблять жінки, ну і знаємо кілька видів. Але це всього лише крапля в морі. Тому ми вирішили відкрити завісу до цієї теми й дізнатися більше. Спеціально для вас ми підібрали найцікавіші факти про квіти.

Захоплива подорож у світ краси

1. Тюльпани — це чудові квіти. Вони вже давно стали улюбленими подарунками для багатьох жінок. Це символ свята, який випадає на 8 березня. Але мало хто знає, що такі звичайні на сьогодні квіти, колись вважалися валютою. У сімнадцятому столітті цибулини тюльпанів було просто неможливо дістати. А ціна на них скочила як на золото.
2. Наша Планета може сміливо хвалитися кількістю видів квітів. Вчені на даний момент нарахували понад 270 тисяч. А з них 35 тисяч — це види троянд. Але на цьому цифри не зупиняться. Адже кожен день відкриваються нові мешканці цього красивого класу.
3. За що ви любите квіти? Відповідь більшості людей буде — за аромат. Але, на жаль, не всі вони можуть похвалитися своїм запахом. Аморфофаллус розбиває всі стереотипи. Адже його аромат не приваблює людей, а навпаки відлякує. Адже дуже складно знайти любителя тухлого запаху.
4. Джульєтта — це одна з найдорожчих видів троянд. Вона нереально красива й ароматна. Але така висока ціна стала не завдяки цим критеріям. Даний вид троянди винаходили тринадцять років, а на витратні матеріали витратили понад три мільйони євро.
5. Кожна людина хоч кілька разів за своє життя їла квіти. Не вірите? Як вам такі овочі як броколі, цвітна капуста, артишоки? А вони відносяться до квітів. А найдорожчу приправу шафран роблять з квітів крокусу.
6. Деякі квіти знайшли індивідуальні символи. Ось, наприклад, лілія — це життя і чистота. Пристрасть, любов і привабливість символізує червона троянда. А маки асоціюються у нас з перемогою.