Мода та стиль

Мода та стиль
Мабуть, кожна жінка любить шопінг. Погодьтеся, що завжди приємно порадувати себе новою сукнею, прикрасою чи іншими речами. Інколи походи по магазинам забирають дуже багато часу і не вистачає часу на домашні справи, а особливо на приготування їжі. Але ми пропонуємо вам вихід з цієї ситуації — це замовити осетинські пироги від нашої пекарні. Ви можете обрати як маленький пиріг, так і сирний пиріг великого розміру, який точно нагодує всю родину. Тож, ви можете спокійно насолоджуватися покупками та не думати про те, що приготувати на вечерю. Ми ж, у свою чергу, хочемо бути вам корисні і в цьому питанні тому підготували для вас інформацію про тренди та кольори, які будуть популярні в наступному році.

Обираємо верхній одяг на зиму

З приходом холодів кожен починає утеплятися. Для жінки важливо, щоб одяг був не лише теплим та зручним, а й модним, щоб міг підкреслити її індивідуальність. Як завжди лідируючи позиції у зимовій моді займають пуховики, але цьогоріч наймоднішим буде вкорочена куртка, розміру оверсайз, яка підійде як і для спортивного стилю, так і пасуватиме до суконь чи спідниць.
Якщо ви прихильниця одягу в стилі “кейп”, то в цьому випадку у вас є можливість обрати і кейп-пальто і кейп-дублянку. Такий одяг, на відміну від пуховиків, краще обирати довший. До нього чудово пасуватимуть черевики на підборах та сумка-клатч.

З кожним роком все більше людей виступають проти того, щоб шкуру тварин використовували для пошиття одягу. Тож для любительок шуб модельєри у цьому випадку радять обирати штучну шубу або так зване плюшеве пальто. Вони зазвичай коричневого та бежевого кольору і відмінно підійдуть для носіння кожного дня.
Щодо кольорів, то актуальні цієї зими будуть всі відтінки карамелі та какао, а також пастельні тони. Якщо ж ви любите по-яскравіше, то обравши колір фуксія або відтінки томатного та манго, ви точно не прогадаєте і будете мати дуже стильний вигляд.

А весною?

Тим, хто вже придбав зимовий одяг можна подумати про модні тенденції на весну-літо 2020. У наступному році в тренді буде мінімалізм і природна гама кольорів. Тож будь-який колір природи: піску, асфальту, трави чи неба зроблять твій одяг наймоднішим у новому сезоні.
Так як мода розвивається по спіралі і часто вже давно забуті речі стають актуальними в сьогоденні. Так і в наступному році будуть актуальними аксесуари з 80-х років 20-го століття. Сміливо доповнюйте свій образ широким лакованим ременем чи вишуканим редикулем.
Для прихильниць монолуку є гарна новина. Дизайнери пропонують збирати образ з речей, які об'єднані одним принтом чи матеріалом. Щодо тканин, то в цьому випадку надавайте перевагу джинсу, шкірі, бархату. Якщо ж ви полюбляєте привертати увагу та обожнюєте блиск, обирайте металевий колір та тканини з люрексом та пайєтками.

Сподіваємось ми хоч трохи допомогли розібратися вам з актуальними тенденціями в моді, але головне пам'ятайте, що основне в модному образі — це доглянутий вигляд та манера спілкування.
Тож робіть покупки із задоволенням та не турбуйтеся про вечерю для своїх домашніх, адже у нас діє доставка осетинських пирогів додому по Києву.  І ви зможете смакувати сирними пирогами на своїй кухні, просто замовивши їх по телефону.