Натуральний продукт - запорука здоров`я

Натуральний продукт - запорука здоров`я
Пироги у осетин вважаються національним блюдом, як і у більшості інших народів, наприклад, борщ, вареники - в українців, плов - у узбеків. Це не просто смачне блюдо, а частина культури народу. Готуються вони з найтоншого тіста з використанням незрівнянних начинок, як м'ясних, сирних, так і солодких. Більшість любителів традиційної кавказької кухні турбує питання: «Чи шкідливі або корисні осетинські пироги»?

Шкода чи користь осетинських пирогів для фігури?

Відомо, що більшість смачних страв містить в собі безліч калорій, що згубно відбивається на нашій фігурі. Тому насолоджуючись ними, постійно переживаємо, думаючи, а чи не відіб'ється негативно на нашій фігурі кожен з'їдений шматочок ласощів.
Осетинські пироги не належать до розряду дієтичного харчування. Однак, їх калорійність визначається рецептурою. На нашій фігурі згубно відбивається високий відсоток змісту тесту, який в подальшому призводить до небажаного набору ваги в різних місцях.
Осетинські пироги відрізняються безлічі подібних блюд саме товщиною тесту. У готовій страві шар тіста становить близько 30%. Важливим фактором на набір зайвої ваги надає начинка. Природно, м'ясна начинка в цих випадках небажана, краще віддати перевагу овочевий, або з курки. Як низькокалорійної начинки можна запропонувати гриби, також мають низький відсоток вмісту калорій.

Осетинські пироги в пекарні «Три пирога» принесуть тільки користь організму! Вони багаті необхідними нашому організму мікроелементами, швидко вгамовують голод. Блюдо може виступати, як в якості перекусу, так і повноцінної вечері.
Робимо висновок: осетинські пироги набагато корисніше, ніж будь-який фастфуд і їх заслужено вважають здоровим харчуванням.

Користь осетинських блюд для здоров'я

Не потрібно відмовляти собі в отриманні задоволення від смачного осетинського страви, щоб зберегти струнку фігуру. Дієтологи довели, що кавказька випічка містить цілий вітамінно - мінеральний комплекс, який надає благотворний вплив на здоров'я організму в цілому. Вибираючи певний вид начинки, організм отримує:
  • безліч мінеральних речовин: кальцій, калій, залізо, магній, йод і цей список можемо довго продовжувати;
  • вітаміни груп А, С, Е, Р, К, Р6, РР, В2;
  • інші корисні компоненти: клітковина, амінокислоти, жирні кислоти, молочнокислі бактерії, фруктоза.
Тому дивовижне традиційне блюдо Кавказу можна вважати не тільки незрівнянно смачним, але і корисним для організму. В нашій пекарні представлені оригінальні пісні осетинські пироги і вегетаріанські пироги, які точно не викличуть прибавку у вазі, а тільки поліпшать самопочуття і настрій.

Осетинські пироги вважаються ситним блюдом. В Осетії жартома кажуть, що одним пирогом можна нагодувати трьох чоловіків. Позитивні властивості продукту полягають в тому, що страва готується виключно з натуральних продуктів, без застосування шкідливих речовин, барвників і добавок. Їжа швидко перетравлюється в шлунково - кишковому тракті і не викликає дискомфорту.

З огляду на користь для організму і калорійність страви, можете швидко оформити доставку пирогів додому. Це не займе багато часу. Замовлення приймаються цілодобово, а наші клієнти завжди будуть впевнені, що отримають найсвіжіші, гарячі осетинські пироги з хрусткою скоринкою. У нас діють зручні способи оплати. Замовлення приймаються через інтернет, термінал, можна оплатити готівкою кур'єру або ж через РОS. Дуже смачне блюдо - відмінний варіант для будь-яких урочистих випадків, сімейного свята, банкету або корпоративу.
Наші осетинські пироги завжди приносять щастя в кожен будинок, здоров'я і благополуччя у всіх справах.