Потіш себе смачненьким

Потіш себе смачненьким
Іноді, в особливо хороші дні, дуже хочеться побалувати себе чимось смачненьким на роботі. Але, не завжди на пошуки кафе з улюбленими стравами знаходиться вільний час в обідню перерву. А якщо він і є, то часто буває так, в закладах просто-напросто відсутні вільні столики. Втілити бажане в реальність допоможе доставка гарячої випічки з осетинської пекарні «Три Пироги». У меню представлена ​​свіжа продукція з різноманітною начинкою, яка перетворить будь-який прийом їжі в свято. Але особливої ​​уваги заслуговує пиріг з сьомгою, сулугуні, свіжими томатами і ароматною зеленню.

Вишукане частування в теплій компанії

Випічка з ніжним філе риби, вершковим сиром сулугуні, помідорами, травами і кавказькими оригінальними спеціями підкорює серце любителів смачної їжі одним тільки зовнішнім виглядом. Тонка, добре пропечена і просочена вершковим маслом скоринка тіста приховує під собою неймовірно смачну начинку. Її аромат викликає сильний апетит і бажання негайно поділитися з тим, хто знаходитися поруч шматочком випічки, щоб разом насолодитися справжньою кавказької кухнею.

Рибний осетинський пиріг з сьомгою і сиром - це ідеальне рішення, коли необхідно терміново:
  • Прийняти гостей і нагодувати їх чимось ситним і незвичайним. Це може бути як делегація ділових партнерів, так і випадково зустрінуті на вулиці друзі, яких давно не бачив;
  • Пригостити колег на честь святкування власного Дня Народження або будь-якого іншого свята - наприклад, висновок вигідного контракту або успішне завершення важливого проекту;
  • Організувати святковий стіл з смачним і корисним частуванням. Осетинські рибні пироги можуть стати гідною прикрасою і головною стравою, замінивши собою жирний калорійний торт.
А ще випічка з такою шикарною рибно-сирною начинкою - це відмінний привід побачитися з близьким другом або тим, хто дуже подобається. А під час спільного отримання насолоди від вишуканої їжі можна вдосталь наговоритися, обговорити найбільш важливі справи, побудувати плани на майбутнє.

Осетинський рибний пиріг: універсальне частування до будь-якого свята

Оригінальна рецептура, яку використовують кухаря пекарні «Три Пироги» для приготування тіста, не передбачає наявність у складі курячих яєць. Тому такий випічкою можуть з однаковим задоволенням насолодитися і вегетаріанці і ті, хто тримає релігійний пост. Причому начинка з риби, розсолу сиру сулугуні та свіжих помідорів може також вважатися халяльною або кошерною. А, отже, її можна вживати мусульманам та юдеям, не побоюючись порушити релігійні канони.

Замовити осетинські рибні пироги в офіс або додому з доставкою в будь-який район Києва нескладно! Достатньо зателефонувати за вказаним на сайті номером телефону і залишити свою заявку. Максимум через дві години гарячі, тільки з печі осетинські пироги будуть доставлені прямо за вказаною адресою. А великі компанії можуть скористатися особливим пропозицією і замовити доставку комбо-меню складається з декількох видів випічки.