Чи варто ділити обов`язки в родині?

Чи варто ділити обов`язки в родині?
Питання розподілу обов'язків у родині є актуальним у наш час. Зараз активно змінюються погляди суспільства, особливо післярадянського періоду, модним потроху стає фемінізм, який відстоює права жінки у сім'ї та соціумі. Роль жінки на початку розвитку людини, на справді, була панівною. Лише у період неоліту, коли відбулась революція з переходом до відтворювального господарства (тобто люди почали вирощувати їжу та розводити тварин, на яких раніше лише полювали), відбувся плавний перехід до патріархату. Одночасно виокремлювалась парна сім'я, що також вплинуло на перехід панівної ролі від жінки до чоловіка. З того часу й почалась епоха патріархату, яка певною мірою триває і досі. Але подумаймо, чи справедливо всі хатні обов'язки перекладати на жінку? 

Це двояке питання. Якщо жінка працює, справедливим буде розподілити хатні обов'язки, бо всі люди втомлюються на роботі. Або ж домовлятись у родині, що домашні справи робитиме той, хто менше втомився. Це абсолютно адекватне рішення, бо рівність в стосунках сприяє їх якості та тривалості. Але якщо жінка не працює, цілком нормальним буде, що більшість роботи виконуватиме саме вона. Тому що бути домогосподаркою - це також певна робота. Але не зайвим буде по можливості допомогти коханій, адже це буде приємно! 

Ви можете замовити на вечерю осетинські пироги в нашій пироговій "ТРИ ПИРОГИ". Смаколики гарантовано сподобаються і Вам, і Вашій жінці, адже у нас великий вибір начинок. До речі, у нашій пироговій є чудовий комбо-набір для романтичної вечері. До набору входить солодкий і сирний пиріг діаметром 22 см, соус та напій. Така романтична вечеря вразить Вашу другу половинку та залишить приємний післясмак, в усіх сенсах цього слова. У нас найсмачніші пироги в Києві, тому що при приготуванні ми використовуємо лише найякісніші інгредієнти , готувати починаємо після надходження замовлення і кожен пиріг додаємо секретний інгредієнт: часточку любові та турботи про кожного клієнта, адже це важливо для нас! Щодо виховання дитини також необхідний розподіл обов'язків. Для кожного малята важливі мати й батько, адже повноцінна родина позитивно впливає на розвиток та функціонування дитини в суспільстві у майбутньому. До речі, наші осетинські пироги смакуватимуть і дітям та будуть корисною альтернативою звичайній вечері! Ваша дитина буде в захваті від наших солодких пирогів. 

Звісно, при розподілі обов'язків у родині не варто забувати, що історично чоловікам більше цікава діяльність, яка пов'язана із заробітком, а жінкам - пов'язана із вихованням дітей, але це не аксіома, Ви можете домовитись про правила, які будуть зручніші саме Вам. Їх можна роздрукувати та повісити на холодильнику, на приклад. Приємним буде допомогти половинці впоратись зі своїми обов'язками, якщо вона занадто втомлена сьогодні, або ж зробити їй сюрприз. На приклад, замовити вечерю на сайті 3piroga.ua або ж зробити замовлення доставки осетинських пирогів традицією. Загалом будь-які правила із будування стосунків не є універсальними, оскільки всі люди різні, Ви можете радитись зі своєю половинкою тоді гарантовано домовитесь про умови, які влаштують усіх. Бажаємо успіхів!