Топ продуктів, які зіпсують вам будь-яке свято, якщо їх змішувати з алкоголем

Топ продуктів, які зіпсують вам будь-яке свято, якщо їх змішувати з алкоголем
Яке ж свято без алкогольних напоїв і щедро накритих столів улюбленою їжею? Український народ дуже рідко стежить за правильним поєднанням двох цих речей. В результаті часто страждають від травних розладів. Адже багато продуктів просто не можна поєднувати зі спиртними напоями. Наша команда порадилася з фахівцями та вирішила розповісти всі тонкощі цієї справи, для вашого ж здоров'я.

Солодощі

Торт і шампанське - ідеальне поєднання смаків для багатьох представниць прекрасної статі. Ось тільки тандем солодощів та алкогольних напоїв не кращим чином впливає на роботу печінки. Спочатку вона переробляє цукор, а потім спиртне. В результаті у два рази більше етанолу потрапляє в кров і таким чином значно посилюється сп'яніння. А на ранок вас чекає великий сюрприз - болісне похмілля.

Тому, якщо вам хочеться цього ідеального поєднання, то обирайте солодкі натуральні продукти, наприклад, ягоди або фрукти. У начинках наших знаменитих солодких осетинських пирогів тільки корисні продукти. Соковита ситна і надзвичайно смачна начинка не тільки позбавить вас від можливого похмілля, але і додасть організму сили, енергії та вітамінів. Також радимо вам звернути увагу на популярне поєднання шампанського з нашими осетинськими пирогами з сиром. Замовлення ви можете забрати самостійно, а можете скористатися службою доставки. Осетинські пироги доставляються в будь-яку точку Києва.

Дуже жирне м'ясо

Рулька, шашлик, різні види жирного, смачного м'яса - обов'язкові атрибути будь-якого свята, ось тільки не найкраще поєднання з алкоголем. Такими експериментами ви дуже сильно навантажуєте свою печінку. Їй потрібно посилено працювати, щоб розщепити випитий вами алкоголь, так ви ще й жирне смажене м'ясо підкидаєте. А в результаті, на ранок ви будете себе погано почувати, та і на подальшому житті такий відпочинок добре відіб'ється. Адже, якщо поєднувати жир і алкоголь - організм витратиться у два рази швидше.

Кава

За статистикою, велика кількість людей люблять поєднувати каву та спиртні напої. Але це заборонено всіма правилами розпивання алкоголю. Не можна пити каву після розпивання алкогольних напоїв. Адже, ваш артеріальний тиск і так підвищений, завдяки спиртному. Також використовувати каву, як метод боротьби з похміллям - погане рішення.

Сало

Сало є популярною закускою до горілки в Україні. Але мало хто знає, що поєднувати два ці продукти - це те ж саме, що їсти жир з алкоголем. Ваша печінка не справляється з такою роботою, потім це позначається на вашому стані. Їсти сало з горілкою - це величезне навантаження для печінки. До того ж такий вибір закуски сприяє ожирінню.

Мариновані овочі

 Так само як і сало, мариновані овочі - це один з популярних виборів закуски для алкоголю. Але від такого поєднання страждає ваш шлунково-кишковий тракт. Лікарі радять замінювати ці продукти свіжими овочами.