Значення символів і знаків

Значення символів і знаків
Чим дуже часто користується людина в нашому світі, світі комп'ютерних технологій? Хтось може сказати, доставкою, наприклад, найсмачніших в Києві осетинських пирогів. І буде абсолютно вірним. Адже, всім завжди хочеться їсти смачно і ситно. Наші знамениті осетинські пироги завоювали симпатію і навіть любов людей не тільки завдяки смачним начинкам, але і ситності пирогів. Наша команда ніколи не шкодувала начинки. Адже ми знаємо, що кращий пиріг — це більше начинки й менше тіста. В нашій пекарні ви з легкістю можете вибрати пиріг мрії. Все тому, що ми пропонуємо вам величезний вибір осетинських пирогів на будь-який смак. Якщо ви любите м'ясо, то просто зателефонуйте і замовте осетинський пиріг з м'ясною начинкою. Якщо м'ясо вже набридло, то вам на допомогу прийде рибна або сирна начинка. А якщо хочеться солодкого, то і тут наша пекарня готова прибігти до вас на допомогу. Адже у нас є шалено смачні осетинські пироги з ягідними солодкими начинками. Такі солодощі не вийдуть вам в жир, а тільки наситять ваш організм корисними вітамінами. Так само у нас є супер пропозиція для вегетаріанців. Адже наша команда також робить вегетаріанські осетинські пироги.

Так, доставка це дуже добре, до того ж у нас вона дуже швидка і якісна. Але також дуже часто і навіть частіше люди користуються різними символами й знаками. А ви не замислювалися, наприклад, чому серце означає любов, а стрілочка показує куди йти? Зацікавили? Тоді читайте далі й дізнавайтеся більше нового.

Стрілка

Як люди дізнавалися, куди їм йти до існування знака — стрілка? Ось, наприклад, замість такого знака був слід ноги або вказівний палець. Спочатку стрілки використовувалися тільки в картах. Ними вказували напрямок річки. А абстрактним малюнок став тільки у 20 столітті.

Серце

Чому малюнок серця в реальності на нього не схоже? І чому саме за любов несе відповідальність цей орган, а не мозок, як приклад. Звичайно, все можна покласти на плечі не идеальних древніх художників, мовляв, вони не правильно намалювали. Такий малюнок можна знайти навіть у творчості кроманьйонців. Вчені вважаю, що цей символ тоді не означав якісь любовні справи, у нього не було такого тлумачення як зараз. Таким чином, вони зображували плід рослини сільфіум.
Ця рослина в древніх греків була як протизаплідний засіб. Тому його часто можна було побачити навіть на монетах. Але є і інша версія виникнення такого символу як серце. Це просто лист плюща — символ Діоніса.

Знак радіації

Знак був придуманий в лабораторії ядерної фізики. Коло в центрі знака означав атом, а три промені: альфа, бета і гамма-випромінювання. Мало хто знає, але спочатку знак був малиновий, а фон — блакитним. Але потім кольори замінили в рамках стандартизації.