Знайомства в Інтернеті

Знайомства в Інтернеті
Інтернет дуже сильно полегшує нам життя. Адже ми без зусиль можемо сидячи вдома оплатити комунальні платежі, купити собі одяг, замовити квитки, замовити продукти та навіть купити готову їжу. Завдяки Інтернету ви можете зайти до нас на сайт і замовити найсмачніші осетинські пироги в Києві. Особливо це дуже може врятувати, коли несподівано прийдуть гості, а холодильник порожній. Наша команда дуже швидко приготує вибрані вами осетинські пироги, а кур'єри якісно і вчасно все доставлять до вашого будинку. У нас є великий вибір начинок, там є де розігнатися. Як то кажуть, на будь-який смак і колір.
Інтернет - це також майданчик для знайомств. Тому ми вирішили навести кілька цікавих фактів про знайомство в цій популярній павутині.

Факти, які ви не знали

1. На жаль, але при знайомстві в різних соціальних мережах або групах, люди періодично брешуть. Завдяки дослідженням з'ясували, що в основному обман йде за такими критеріями: вік, зріст і кілограми.
2. Найбільший страх таким знайомств - це маніяки та вбивці. За статистикою 1 сторінка з десяти належить вигаданому користувачеві. Часто вони є шахраями.
3. Більшість людей, які спілкуються в Інтернеті, не бачаться, і навіть не проявляю бажання зустрітися в реальному житті. Саме тому число пар, що починаю відносини завдяки різним сайтам знайомств, не підвищується.
4. Вчені провели дослідження, результати яких можуть трохи вас здивувати. Чоловіки, які шукають знайомства, дуже часто переглядають всю інформацію про протилежну стать. Де вчилася, що про себе написала. А ось на фотографії найчастіше звертають увагу жінки.
5. Згідно зі статистикою, дівчата обирають для знайомства сторінку того хлопця, який в описі про себе згадує слова кохання, серце і романтика. Так що хлопці, беріть собі на замітку.
6. Також варто звернути велику увагу на грамотність подачі інформації. Адже якщо є якісь навіть дрібні помилки, наприклад коми, то на ваш профіль будуть звертати увагу тільки від сили тридцять відсотків. Така ж тактика і в особистих повідомленнях. Слідкуйте за тим, як ви спілкуєтеся. Правильно зроблені речення, більше ввічливихслів підвищать ваш рейтинг привабливості.
7. Деякі люди впевнені, що сайти знайомств зроблені спеціально для категорії сорок плюс. Для тих, хто якимось чином не встиг за життя знайти кохання. Але насправді, вікова категорія з 18 до 35 років. Приблизно сорок відсотків з них вже були в шлюбі й мають дітей.
8. За даними статистика кожен другий громадянин України хоча б один раз відвідував сайти знайомств. В основному говорять, що робили це не для пошуку кохання, а суто вгамувати свій інтерес.