А вам слабо? Трішечки про рекорди

А вам слабо? Трішечки про рекорди
Кожна людина має певну мету, до якої інколи йде протягом всього життя. Для декого – це власне житло, для інших – кругосвітня подорож, а для людей, про яких ми сьогодні  поговоримо, – це рекорди. Існують люди, для яких встановити чи побити чиєсь досягнення в пріоритеті протягом довгих років. Встановлюють рекорди в основному в спорті, але є й багато інших галузей, де можна проявити свій талант. Деякі відчайдухи навіть здатні на нестандартні, інколи досить дивні вчинки аби лише прославитися. Так, наприклад, один циркач з Австралії дозволив розмалювати своє тіло татуюванням, яке потім увійшло до книги рекордів Гінесса як найбільше тату в світі. Даррен Тейлор із США пірнув у невисоку воду з 10-метрової висоти. Ще один відчайдух з США прострибав на палиці «Пого» майже сорокакілометрову відстань за 12 годин, а Браян Берг, який будує макети замків, меблів, фортець з гральних карт, збудував башту висотою понад 25 фунтів, побивши тим самим власний рекорд.

Досягнення в спорті

Особливої уваги заслуговують спортивні досягнення, які не вдалося побити нікому в світі. Ці рекорди були встановлені багато років тому, але й досі займають лідируючі позиції. Ще ніхто не зміг метнути снаряд далі ніж Юрій Сєдих, який відправив його на 86 метрів на одному з чемпіонаті з легкої атлетики. Серед жінок в цій категорії також є рекордсменка – це Габріела Рейні, яка змогла запустити снаряд на 76, 8 метра. А ви знали, що найшвидший гол був забитий всього через чотири секунди після початку матчу? Це зробив гравець клубу «Бредфорд сіті» ще у 1964 році. І досі цей унікальний рекорд ніхто не зміг перебити. Після бою у 1986 році, Майк Тайсон, сам того не підозрюючи, став наймолодшим чемпіоном світу у важкій вазі. На той час йому було всього 20 років та 4 місяці. Стефка Костадінова здійснила найвищий стрибок у висоту на 2, 09 метра.
Безумовно, такі спортивні звершення вимагають від людини повної віддачі, постійних тренувань та неабиякої наполегливості, яку й продемонстрували спортсмени своєї пори.
Взагалі, спорт – це перш за все покликання душі, адже він забирає чимало часу, наснаги та енергії. Ми не знаємо чим тоді харчувалися ці рекордсмени, щоб відновити свої сили, але точно знаємо, що можемо запропонувати вам найкращий осетинський пиріг, який є однією з найсмачнішим випічок у всьому Києві. Наші сирні пироги відзначаються тим, що з 70% складаються з начинки, яка може бути абсолютно різною: сир сулугуні, курка, овочі, зелень, червона раби та навіть фрукти. Ви можете замовити пироги в офіс та додому, брати з собою в дорогу і смакувати ними, де вам буде зручно. Також сирні вироби можуть стати окрасою вашого застілля на день народження. До того ж, ми пропонуємо знижки іменинникам на осетинські пироги, які приємно вас порадують. Всі наші вироби випечені лише з високоякісних інгредієнтів та можуть задовольнити смаки найвибагливіших гурманів та навіть завзятих спортсменів. Так що, можливо й ви захочете одного разу встановити світовий рекорд якраз під час споживання пирога з нашої пекарні.