Фруктовий бум

Фруктовий бум

Осетинські пироги з фруктами: відмінна заміна калорійним тортам

Всі ми, незалежно від віку, любимо свята, урочисті застілля і солодкі частування. Але, на жаль, не всім подобаються надто солодкі висококалорійні торти з жирними кремами, великою кількістю барвників і різних харчових добавок. Тим більше, не кожному можна вживати такі солодощі - у багатьох дітей і дорослих головне блюдо святкового столу може викликати алергію або ж нанести іншу шкоду здоров'ю. Тому ті, хто прагне харчуватися виключно корисною їжею, воліють на свята замовляти свіжу кавказьку випічку в пекарні «Три Пироги».

Яскравий смак натуральних фруктів

Найбільш затятими шанувальниками солодких осетинських пирогів з фруктовою начинкою є працівники численних офісів столиці України. В обідню перерву менеджери і їх підлеглі хочуть ситно і смачно поїсти. Осетинські пироги з фруктами - це оптимальний варіант для тих, хто хоче недорого поласувати справжньою кавказької кухнею і повністю задовольнити апетит до самої вечері.
Сервіс доставки осетинських пирогів по Києву дарує можливість швидко накрити святковий стіл колегам, щоб відсвяткувати успіхи відділу або привітати співробітника з професійними досягненнями. А також - це чудовий шанс весело відзначити День Народження або будь-яке інше свято дружним колективом на роботі.

Осетинські пироги з фруктами - це чудова альтернатива тортам, так як вони:
  • Виготовляються з виключно натуральних продуктів за традиційною національною рецептурою;
  • Чи можуть стати відмінним частуванням, як на дитячому святі, так і під час веселої жвавої зустрічі дівчат, що стежать за своєю фігурою;
  • Тонка, гарненько пропечена скоринка приховує під собою великий кількість начинки. А, значить, смачним і корисним частуванням зможуть насолодитися всі, хто знаходиться за столом.
Солодкі осетинські пироги з фруктами - це легкий, одночасно, ситний обід для тих, хто цінує свій час. Нема чого витрачати вільні хвилини на пошуки вільного столика - служба доставки свіжої випічки осетинської пекарні «Три Пирога» здійснює своєчасну доставку попередніх замовлень в усі райони Києва.

Здоровий обід - відмінний настрій на весь день!

Крім фруктових осетинських пирогів в меню компанії можна вибрати чудову випічку з іншою начинкою. Найбільшим попитом серед киян користуються комбо-набори з декількох осетинських пирогів. Вони дозволяють економно пообідати в компанії друзів, колег або ділових партнерів і при цьому непогано заощадити.
Також у великому асортименті представлені натуральні ягідні морси, які виготовляють кухаря за перевіреною традиційною технологією. Ці напої ідеально поєднуються зі смаком фруктових осетинських пирогів. Крім того, це кожен морс - це джерело, багатий вітамінами. А значить, сам прийом їжі стає не тільки смачним, але і дуже корисним.
Фруктові осетинські пироги - це смак літа в кожному запашному і солодкому шматочку!