Трохи кулінарних лайфаків для домашньої кухні

Трохи кулінарних лайфаків для домашньої кухні
Приготування їжі для багатьох стало звичною щоденною рутиною, і напевно ви вже й самі обзавелися особистою підбіркою хитрощів, що дозволяють вашим блюдам радувати і очей, і шлунок. У цій збірці ви, можливо, знайдете для себе що-небудь цікаве і корисне. В кінці-кінців, така інформація ніколи не буває зайвою, і поповнювати свою колекцію кухонних Лайфхак - не дуже обтяжливе, і досить корисне заняття. Ну а якщо читання цієї статті закономірно порушить ваш апетит - зробіть замовлення улюбленого пирога на будинок, щоб було чим поласувати в процесі пізнання нових кулінарних фішок.

Вершкове масло не тільки щоб осетинський пиріг змащувати

Якщо ви коли-небудь пробували смажити на вершковому маслі, то знаєте, що і котлетка і шматочок рибки можуть вийти набагато смачніше, якщо все зробити правильно, адже тільки вершкове масло надає особливого молочного присмаку всіх страв. Але виходить це зробити далеко не кожен раз, тому що вершкове масло згорає моментально і не вміє терпляче розливатися по поверхні сковорідки, чекаючи, поки ви встановите ідеальну температуру варильної поверхні або формуєте наступну партію котлет. А ще вершкове масло любить сильно бризкатися, немов знаходиться не на сковорідці, а в надувному басейні в спекотний літній день. Справитися з цим вершковим свавіллям досить просто - додайте на сковорідку спочатку трохи рослинного масла, а вже потім розбавте його вершковим в потрібній пропорції. Ще один спосіб для тих випадків, коли рослинна олія з якихось причин не входить у ваші сьогоднішні кулінарні плани - спробуйте топлене вершкове масло, яке готується з звичайного шляхом розтоплення на повільному вогні і відділення жиру від молочної складової. Такий спосіб зажадає набагато більше дорогого продукту, але вибір за вами. А якщо ви не хочете нічого смажити на олії сьогодні, і вже тим більше вживати це в їжу - спробуйте наші осетинські пироги з доставкою.

Смачне картопляне пюре

Наступна підказка стосується всіма улюбленого картопляного пюре. Варіація його приготування своя у кожної господині, але суть залишається одна і та ж - в відварну картоплю додається молоко і масло і все це перемішується до повністю однорідної маси. Нюансів дуже багато - молоко, наприклад, має бути підігрітим, а вершкове масло найкраще вводити не окремо відразу в картоплю, а розтоплювати прямо в молоці. Але сьогоднішня наша секрет не про те, а про те, що зазвичай відбувається ще до того, як в розім'яту картоплю вливається молоко і навіть до самого процесу розминання. Як тільки в процесі чергового протиканія вариться картоплі виделкою або ножем ви приходите до однозначного висновку, що всі бульби проварилися рівномірно і готові до подальшого безжалісного розтоптування виделкою, товкачем, міксером або ж будь-яким іншим кухонним обладнанням, ви виключаєте вогонь і зливаєте воду. Деякі господині залишають трохи картопляного відвару, щоб пюре вийшло не таке густе, але насправді розбавляти пюре потрібно тільки молоком, а весь відвар потрібно або випарити на повільному вогні, або відкинути зварену картоплю на друшляк. Картопляний відвар додасть вашому пюре небажаних смакових відтінків.
Ну а якщо вам набридло вникати в тонкощі хімічних процесів, що відбуваються на кухні - просто оформите замовлення їжі з доставкою в Києві, і пообідайте без зайвого клопоту і проблем! Ми завжди готові нагодувати вас найсмачнішими пирогами, так що оформляйте замовлення прямо на цьому сайті, або ж набирайте наш номер телефону - наш менеджер в задоволенням допоможе вам підібрати саме ту начинку, яка порадує вас сьогодні і розповість про всі доступні знижки на пироги.