Осетинські пироги для вегетаріанців: випічка без інгредієнтів тваринного походження

Осетинські пироги для вегетаріанців: випічка без інгредієнтів тваринного походження
Кавказька випічка користується великою популярністю в Києві. Багато хто віддає перевагу замовляти осетинські пироги з вегетаріанської або м'ясною начинкою прямо на роботу. Завжди свіжа гаряча, тільки з печі продукція пекарні «Три пирога» дозволяє повноцінно насититися і насолодитися по-справжньому смачним обідом або вечерею. Спеціально для тих, хто не їсти м'яса було розроблено особливе меню. До нього увійшли страви, приготовані без використання інгредієнтів тваринного походження.

Вегетаріанські осетинські пироги

Для приготування традиційної вегетаріанської кавказької випічки готують тісто без яєць. Воно може бути як дріжджове, так і приготоване на основі кисломолочних продуктів, які забезпечують пишність осетинських вегетаріанських пирогів. В меню пекарні «Три Пирога» можна замовити доставку пісних осетинських пирогів:
• з картоплею, грибами і зеленню;
• з капустою, грибами, помідорами і зеленню.
Це відмінний вибір для людей, які дотримуються релігійних традицій і тимчасово обмежують себе у вживанні продуктів тваринного походження. Вегетаріанцям, які не відмовилися від сиру, чекає великий вибір осетинських пирогів з сирною начинкою:
• «Чотири сиру» - найбільш затребуваний вид випічки. Тонке поєднання абсолютно різних смаків утворює неймовірний букет різноманітних смакових відтінків і післясмак;
• Свіжі ароматні трави і соковиті томати чудово доповнять смак домашнього сиру в начинці пирога «З помідорами, зеленню і осетинським сиром»
• Пиріг з тягнеться плавленим сиром сулугуні, ароматними грибами і свіжою зеленню оптимально підійде для ситного обіду в офісі;
• Начинка зі шпинату і сулугуні володіє класичним благородним смаком, який до вподоби шанувальникам середземноморської та кавказької кухні;
• Осетинський сирний пиріг з білими грибами, картоплею і свіжими травами створений спеціально для тих, хто любить добре пообідати. Щедра здорова начинка здатна вгамувати навіть самого голодного людини.
• Вегетаріанський сирний пиріг з гарбузом і осетинським сиром володіє прекрасним унікальним смаком, що поєднується з кисломолочними напоями і натуральними ягідними морсами.
Окрему увагу вегетаріанцям слід приділити сезонному меню. У нього входять осетинські пироги, що готуються виключно з свіжих овочів. В їх начинку може входити:
• Сир і свіже листя буряка;
• Сир, молода картопля і зелень ароматних трав;
• Сир і молоді ніжні кабачки.
А ще вегетаріанці, як і інші клієнти пекарні, можуть поласувати солодкими пирогами, які здатні на святковому столі замінити калорійні торти з жирним кремом. В'ялені сухофрукти і свіжі фрукти, смажені горіхи і ягоди, цукати і тонкі східні спеції - це основа святкових осетинських пирогів для вегетаріанців.

Швидка доставка гарячих обідів в Києві

Свіжа випічка з осетинської пекарні «Три пирога» доставляється в усі райони Києва. Це дозволяє багатьом бізнесменам, офісним співробітникам і представникам інших професій не витрачати зайві зусилля на пошуки відповідного кафе. Смачний гарячий обід зі свіжих осетинських пирогів, смачного соусу і ягідного морсу буде швидко доставлений за вказаною адресою.
З нами обідати завжди смачніше!