Пиріг з голубами - фантазія чи реальність?

Багато шанувальників "Ігри Престолів" навіть не здогадуються про те, що весільний пиріг з живими голубами це справжнє блюдо, яке дійсно готували середньовічні кухаря. Більш того - відгомони цієї цікавої традиції можна знайти і на сучасних святах у вигляді вистрибують з величезного торта танцівниць. Ну, або НЕ танцівниць - у фільмі "У джазі тільки дівчата" з іменинного торта вистрибнули бандити, які вбили головного мафіозі (пардон за спойлер). Був також варіант, в якому в торті помістили навіть невеличкий оркестр, так що "живий" пиріг це не вигадка, а цілком реальне розвага. Звичайно ж, ніхто не запікав нещасних пташок і музикантів. Все набагато прозаїчніше - випікається толстостенная основа з кришкою, яку на етапі приготування тимчасово заповнюють борошном. Стінки ці найчастіше абсолютно неїстівні, так як їх єдина функція - до пори до часу приховати начинку. У пирозі робляться спеціальні отвори, щоб "начинка" могла дихати і спокійно дожила до моменту феєричного появи на публіці. У будь-якому випадку, навряд чи хтось став би вживати в їжу забруднений пташиним пір'ям (а то і чим гірше) або підошвами взуття торт. До речі, звичай ховати неїстівні речі в їжу стосується не тільки живих істот. Китайські печива з передбаченнями і обручки в десертах з тієї ж парафії. У наших же осетинських пирогах на замовлення ви знайдете тільки їстівні начинки!

Їстівні пироги з голубами

Голуб - це перш за все птах, і не завжди вони були виключно міськими крилатими щурами або аналогом "Телеграма". Пироги з дичиною це популярне блюдо, яке відоме людству з незапам'ятних часів. На птахів полювали заради прожитку і м'ясо дичини завжди вважалося делікатесом. М'ясо дикої перепілки або дикого голуба ніжне і смачне, і якщо вам пощастить придбати у мисливця 5-6 тушок, то включайте на повну потужність свої кулінарні таланти. Звичайно, набагато простіше замовити пиріг з доставкою - у нас є дуже смачні пироги м'ясом птиці. Якщо ж ви все-таки зважилися спробувати приготувати голубиний пиріг, то не забудьте, що м'ясо дичини необхідно попередньо гарненько проварити зі спеціями, і тільки потім використовувати в якості інгредієнта для випічки. Щоб м'ясо не вийшло сухим, потрібно заздалегідь приготувати соус (наприклад, бешамель) і добре просочити майбутню начинку пирога. Соковитість - один з найважливіших критеріїв, за якими хороший пиріг вигідно відрізняється від посереднього. Мережа пекарень "3 Пирога" допоможе вам усвідомити це на власному досвіді: ми печемо самі соковиті пироги в Києві!

Пироги з куркою та індичкою - хіти продажів

М'ясо птиці багате білком і живильними речовинами, а правильно приготоване воно просто неймовірно смачне. Не всі люблять вживати в їжу червоне м'ясо щодня, адже воно може бути важкуватим для шлунка і організму в цілому. Дієтичні якості індички і курячого філе вже давно всім відомі, ну а в поєднанні зі свіжими овочами та ароматними пряними травами дарують насолоду всім любителям смачно і ситно поїсти. Замовляйте пироги прямо на цьому сайті, обов'язково користуйтеся системою бонусів, доступною кожному нашому постійному покупцеві, і зверніть увагу на акційні пропозиції і знижки на пироги. Наші начинки не літають, не співають пісень і не танцюють - вони просто дуже смачні, і завжди на сто відсотків свіжі. Ви можете давати пироги з такою начинкою навіть вашим діткам, адже ми використовуємо тільки найякісніші продукти для наших осетинських пирогів.