Правильне тісто - правильний осетинський пиріг

Правильне тісто - правильний осетинський пиріг
Тісто, як оболонка і один з головних інгредієнтів будь-якої випічки, має ідеально поєднуватися з начинкою, або, якщо виріб без начинки, має бути смачним саме по собі. Замісити тісто на млинці - завдання нескладне, і під силу будь-якої молодої господині. Тим більше, що навіть там можна знайти простір для творчості - хтось примудряється робити млинці без борошна, хтось - без яєць, комусь подобається солодке тісто, кому-то солоне. Звичайно, з певним рівнем майстерності можна вже піч не просто коржі, які потім умочують в сметану, а справжній витвір мистецтва у вигляді ажурних млинчиків, або млинців з малюнками.
Прісне тісто саме по собі не вимагає стільки уваги, скільки потрібно дріжджового. Так як ми робимо пироги на замовлення саме з дріжджового тіста, будемо говорити в основному про нього. Рецептів тесту в Інтернеті більш ніж достатньо, в тому числі і дріжджового. Ви можете вибрати той рецепт, який вам більше до душі, головне, щоб при випічці осетинських пирогів ви дотримувалися нескладного правила - чим тонше тісто і чим тонше сам пиріг - тим якісніше виходить ваш продукт. Начинка повинна займати мінімум 70% від загальної ваги пирога, але при цьому не повинна вивалюватися. А тісто має бути не пересушеним, а м'яким і смачним.

Чи довго готується осетинський пиріг вдома?

Якщо врахувати час походу в магазин за необхідними продуктами, підготовку поверхонь, посуду, час на підготовку дріжджів, заміс тесту, очікування того, поки воно підніметься ... Уже звучить загрозливо в тому сенсі, що як мінімум весь вихідний день вам доведеться присвятити пирога. І одна справа, якщо це ваше хобі, ну а якщо ви просто любите смачно поїсти? Ось за цим ми і створили нашу мережу пекарень. Наші пироги на замовлення з доставкою - краще, ніж ви могли б порадувати свій шлунок сьогодні. При цьому спробуйте підрахувати скільки ви витратите часу і грошей і порівняйте з нашими цінами!

Ви можете спокійно відпочивати і проводити час з сім'єю і друзями, знаючи, що голодними ви точно не залишитеся, і обов'язково отримаєте величезне задоволення від їжі. Ви навіть можете почати невелику, але смачну і затишну традицію - збирати раз на тиждень близьких вам людей за настільними іграми і смачними осетинськими пирогами. Ми впевнені, що ніхто не відмовиться провести час з вами!

Походження продуктів для пирога

Насправді цікаве питання. Коли ви готуєте для себе вдома, то продукти ви, швидше за все, купуєте в супермаркеті. І навіть якщо уважно читати всі терміни придатності (які можуть бути і переклеєні), звертати увагу на склад продукту (а адже напис "без ГМО" це далеко не гарантія якості, та й не кожна "Ешка" шкідлива для організму), все одно уберегтися на сто відсотків від покупки неякісного сировини для пирога дуже складно.
Інша справа, коли закупівлею займаються професіонали своєї справи, для яких якість сировини - це якість кінцевого продукту. І майстер своєї справи ніколи не понизиться до закупівлі неякісних продуктів. Наші пироги з доставкою в Києві і області - це наша гордість. Ми точно знаємо як відрізнити хороше м'ясо від неякісного, які дріжджі краще використовувати і який фермер надасть нам кращі гриби. З цих деталей і складається повна картина - смачний, ніжний осетинський пиріг, який тане в роті і не перевантажує шлунок. Серед наших постійних клієнтів безліч офісів, а це досить примхлива публіка, адже на роботі люди хочуть харчуватися смачно і корисно. Ми любимо наших клієнтів, пам'ятаємо про їх Дні народження і завжди надаємо знижки іменинникам на пироги з доставкою. Заходьте на наш сайт, вивчайте новинки і обов'язково пробуйте все, що вас зацікавило!