Сільське господарство в Україні: звідки починаються пироги

Виробництво зернових культур і тваринництво - це досить розвинені галузі в Україні, і дуже приємно усвідомлювати, що ті осетинські пироги на замовлення, які ми печемо, зроблені повністю з нашої української рідної продукції. Тваринництво - дуже перспективний ринок, і українські бізнесмени прекрасно це розуміють. Харчова промисловість дуже важлива для країни, адже їсти хочеться всім і кожен день, а особливо їсти смачно. Рослинництво посідає перше місце з 30% ВВП України, тваринництво перебуває на другому. За статистикою, кожен житель України в середньому споживає до 45 кг м'яса на рік, і 80% цього м'яса надають ринку домогосподарства. Ефективність молочного виробництва постійно зростає, адже наші фермери із задоволенням впроваджують найкращі сучасні технології, знаючи любов наших людей до молочної продукції. М'ясо птиці завдяки його невисокій вартості залишається найпопулярнішим вже дуже довгий час. Ви можете спробувати наші пироги з куркою або індичкою і переконатися в тому, що ми використовуємо найсвіжіше і смачне м'ясо і вміємо його добре готувати. Встигаючи нагодувати населення України, наші фермерства паралельно активно експортують курятину в країни Європи, а значить і там якість нашого продукту оцінили і визнали.

Як виробляють борошно для осетинських пирогів

Якщо ви коли-небудь подорожували по Україні, то напевно милувалися не раз красивими полями пшениці. Але що відбувається після того, як комбайн збирає зерно і передає його на зберігання борошна виробництво? Для початку відбирається певна кількість випадкових зерняток для дослідження в лабораторії. Таким чином на виробництві переконуються, що з зернами все в порядку, вони здорові, не містять нічого шкідливого і з них спокійно можна робити борошно, яка потім піде на випікання смачних осетинських пирогів на замовлення в Києві. Тільки після того, як лабораторія дає добро, перевіривши зерно по 45 показникам, його відвантажують в очисний барабан. Все сміття прибирається на цьому етапі, і зерно передається на подальшу обробку. Борошно буває різна і ділиться на сорти. І тут справа не в тому, що якась краще, а інша гірше. Просто різні сорти борошна краще підходять для випічки різних виробів. Сорти не перебувають з одного виду борошна - беруться два-три і змішуються в потрібних пропорціях. Зерно проходить багатоетапну обробку, щоб отримати в результаті чисту борошно з серцевини зерняток і висівки, які вийшли з оболонки зерен, і є дуже корисним продуктом для здоров'я людини.

Що означає органічні овочі в начинці пирогів

Органічне вирощування овочів, пряної зелені і фруктів - це рослинництво зі збереженням максимального природного балансу з мінімальним втручанням людини. Вимоги до органічного вирощування продуктів харчування затверджені Євросоюзом ще в 91 році. Ера агресивного землеробства пішла, і на перше місце встала природна турбота про грунті, воді та рослинах. При цьому обсяги виробництва не падають, а якість продукції зростає. В органічному землеробстві рослини висаджуються з урахуванням правильного сусідства, земля не оре занадто глибоко, щоб не пошкодити природний хід речей. Земля сама знає як їй подавати воду і мінеральні речовини - завдання людини не порушити це, а максимально зберегти. Для нас дуже важливо, щоб пироги, які ми випікаємо, були смачними і корисними, і використовуємо тільки продукцію перевірених фермерств.