Сезонні осетинські пироги: запасаємося вітамінами

Кожен теплий місяць в році радує гурманів кавказької випічки новими свіжими овочами та зеленню. Ці два продукти є невід'ємним компонентом осетинської кухні. А цінність полягає не тільки в широкому спектрі ароматів і смаків, якими вони насичують начинку осетинських пирогів. Їх головна перевага - величезна кількість корисних мікроелементів і вітамінів, які дозволяють посилити імунітет, підвищити опірність організму вірусам і простудних захворювань.

Домашній сир - головний інгредієнт осетинських пирогів

Розсольний осетинський сир використовується практично у всіх різновидах кавказької випічки. Його кладуть разом з іншими сирами, м'ясом, рибою або овочами і з усіма цими компонентами начинки він чудово поєднується!

Унікальний вершковий, трохи солонуватий сир дозволяє розкритися всього різноманіття смаків, підсилює аромат і апетит. А також, він є джерелом багатьох важливих мінералів і, особливо, кальцію, який необхідний для росту кісток і зубів. Важливо, щоб осетинський сир був свіжим, тоді в ньому зберігається вся сила польових трав, якими харчувалася корова.

Осетинський сир - унікальне джерело легкозасвоюваного білка. Саме він дозволяє швидко насититися випічкою з сезонними овочами і свіжою зеленню. Крім того, білки є основою здорового харчування, так як допомагають набрати м'язову масу або, якщо необхідно, швидко і легко схуднути.

Класика кавказької кухні: пироги з буряковим листям, кабачками і молодою картоплею

Осетинська кухня - одна з небагатьох в світі, в переліку сезонних овочів обов'язково містить зелену гичку буряка. Вона має трохи кислуватий оригінальний смак, який відмінно поєднується з домашнім сиром, м'ясом та іншими овочами. А ще в ній, крім цінних вітамінів, міститься дуже багато антиоксидантів. Вони запобігають старінню клітин і дозволяють зберегти привабливий здоровий вигляд до глибоко похилого віку.

У сезон, коли українська природа щедро посіває городи і поля кабачками, цей овоч стає важливою складовою начинки осетинських пирогів. Ніжний смак служить фоном для більш яскравого розкриття всієї смакової гами вмісту випічки. Молоді кабачки, також багаті вітамінами і сприяють якісному прискоренню транзиту в кишечнику.

Молода картопля радує любителів свіжих сезонних овочів своїм дуже приємним смаком і приголомшливим ароматом, який підсилює входить до складу начинки осетинських пирогів зелень ароматних трав. Взимку картопля також часто використовують для випікання справжніх осетинських пирогів. Але тоді цей овоч є вже не настільки корисним і смачним.

Пекарня «Три пирога»: швидка доставка гарячої випічки

Немає нічого приємнішого на роботі, ніж довгоочікувана обідня перерва, яка дозволяє втамувати голод і отримати справжнє задоволення від смачної їжі. Тим більше, коли мова йде про доставку осетинських пирогів на замовлення, яку здійснює осетинська пекарня «Три Пироги». Ситна ароматна випічка з сезонними овочами - це можливість чудово поїсти на роботі або організувати святковий стіл.