Бурячиння в осетинських пирогах: користь і неймовірний смак!

Бурячиння в осетинських пирогах: користь і неймовірний смак!
Поласувати справжніми осетинськими пирогами з сезонними овочами та зеленню любить кожен поціновувач кавказької кухні. Особливо високо цінується випічка з додаванням бадилля буряка, яка надає стравам особливого, ні з чим незрівняного смаку. Молоді свіже листя дрібно шаткують, після чого додають в картопляну і, зрідка, в м'ясну начинку. Але найбільш яскраво вираженим автентичним смаком володіють тільки осетинські пироги з сиром і зеленню буряка, які готують в пекарні «Три пирога».

Секрети правильної кавказької випічки

Осетинські пироги на замовлення в Києві - дуже популярний сервіс. Ним користуються ті, хто бажає ситно і смачно пообідати на роботі і при цьому позбавитися від необхідності їсти в загальній їдальні або шукати вільний столик в найближчих кафе.
Осетинські пироги з сиром і листям буряка найчастіше замовляють в осетинської пекарні «Три пирога». Смачна кавказька випічка готується кухарям в повній відповідності з древньою рецептурою і з використанням виключно свіжих продуктів. Крім того, пекарня обладнана традиційної дерев'яною піччю, завдяки чому пироги просочуються особливим ароматом.
Особливу роль в приготуванні справжніх осетинських пирогів грає тісто. Просте, замішане без яєць, дріжджове тісто розкочується рівним тонким шаром. Згідно з традицією - начинки повинно бути в два рази більше, щоб пироги були не тільки смачними, а й ситними. Добре пропечена зверху і знизу скоринка має тонкий аромат і смак, який дозволяє відчути всі переваги щедрої начинки.

Осетинські пироги з листям молодого буряка і сиром

Це оптимальний варіант для людей, які:
Воліють здорову їжу, в даний вид випічки здатний принести тільки користь. Так, справжній осетинський сир є багатим джерелом вітамінів і мінеральних речовин, необхідних для підтримки повноцінного функціонування організму;
Бажають швидко, ситно і смачно поїсти. Як і вся випічка, приготовлена ​​в нашій осетинської пекарні, пироги з листям буряка і сиром мають кілька розмірів. Найменший може задовольнити апетит навіть дуже голодної людини, а великого може вистачити на невелику компанію співробітників або друзів;
Не мають вільного часу для пошуку (і, тим більше, приготування) частування для раптово наскочили родичів або невеликої делегації ділових партнерів. Гаряча випічка допоможе направити будь-яку розмову в позитивне русло і знайти точки дотику з будь-якою людиною. Адже ситі завжди більш поступливими, ніж голодні;
Бажають доповнити святковий стіл чимось оригінальним і смачним. Осетинські пироги з бурякової бадиллям і сиром відмінно доповнюють будь-який стіл, будь то корпоративний захід або день народження колеги по роботі.
Доставка осетинських пирогів здійснюється в усі райони міста Києва. З огляду на час на приготування кавказької випічки і дорогу, краще замовляти її заздалегідь. Так Ви будете впевнені в тому, що вчасно зможете пообідати, повечеряти або підготуватися до святкового заходу.