Кріп як просте але важливе доповнення до начинки

Кріп як просте але важливе доповнення до начинки
Практично всі несолодкі начинки для пирогів так чи інакше містять у собі зелень. Вона освіжає і надає особливого смаку і м'яса і овочів, відмінно поєднується з сиром, і може змінити смак страви досить кардинально. Батьківщиною кропу як приправи вважається Азія, але греки і єгиптяни дуже швидко оцінили цю непримітну, але ароматну травичку, і також почали додавати його в салати, супи і випічку. Але до того як стати приправою, кріп використовувався і в медицині, зважаючи хорошим засобом від головного болю. Також з кропу готували відвар, що допомагає травленню, та й в наші дні мами готують немовлятам укропную водичку від кольок, так що сумнівів немає - кріп не тільки смачний, але і дуже корисний.
У наших пирогах ми збираємо все найкраще, і обов'язково додаємо зелень туди, де вона найбільш доречна. Спробуйте замовити пиріг в нашій пекарні в Києві, і оціните ту майстерність, з якою наші кухарі вирахували пропорцію зелені в начинці.

Кріп, як ліки, або чому ж наші пироги так корисні

Повертаючись до медичних властивостей цієї смачної травички, потрібно відзначити, що її ефективність в певній мірі доведена не тільки нашими бабусями. Речовини, що містяться в кропі, дійсно допомагають зняти головний біль, заспокоїти травний тракт, мають бактерицидні властивості і навіть здатні знімати спазми. Настій кропу можна використовувати і при коньюктивіті і при підвищеному кров'яному тиску. Навряд чи наші пироги на замовлення допоможуть з коньюктивитом, але про ваше травлення ми намагаємося дбати максимально.
Причому ці властивості зберігаються в самому різному вигляді - правильно висушений кріп буде діяти не гірше, а то і краще свіжозірваного, а насіння використовується в маринадах, в консервації, так як насіння кропу запобігають пліснявінню продуктів.

Різноманітність застосування кропу в кулінарії

Знайти його можна практично скрізь, крім, хіба що, солодких десертів. А в іншому - м'ясні та рибні страви, овочеві рагу, супи, запіканки, пиріжки, соуси і маринади, сирні і сирні вироби. Кріп відмінно вписується в будь-яку дієту, його додають навіть в кефір і несолодкий йогурт. Масло кропу використовується для приготування кондитерських виробів, а солоний кріп можна додавати як в тісто, так і в начинку для несолодкої випічки. Власне кажучи, так ми і робимо, випікаючи пироги з доставкою додому.

Орегано, або звичайна душиця в кулінарії

В Європі цю милу травичку називають красивим словом "орегано", але наша назва - душиця - все ж ближче, хоча означають ці слова одне й те саме. Будучи далекою родичкою таких трав, як м'ята і меліса, орегано надає стравам абсолютно особливий свіжий смак. Італійська піца і грецький салат не обходяться без нього, багато соусів і навіть десерти теж мають в своєму складі душицю. Ми також не оминули увагою цю чудову приправу, і в багатьох наших пирогах з доставкою додому ви зможете розібрати відтінки смаку цієї прянощі.
Смак душиці може злегка обпалювати, але це тільки додає пікантності страві. Поєднується приправа з будь-яким м'ясом, особливо з бараниною і свининою, приготованими на грилі, або запеченими в печі, в обрамленні тонкого шару дріжджового тіста - саме так і виходять наші смачні осетинські пироги.

Наші начинки для пирогів - найсмачніші!

І багато в чому саме за рахунок того, що ми правильно підбираємо приправи для кожного виду м'яса або риби, знаємо найсмачніші поєднання овочів і вибираємо кращі сорти сиру щоб порадувати наших улюблених клієнтів. Їжа з доставкою в Києві це дуже популярна послуга, але ми хочемо, щоб ви оцінили саме наш підхід до приготування, смак наших пирогів, і наш сервіс. Порадуйте себе і своїх близьких, і замовте кілька пирогів прямо зараз, і вже зовсім скоро кур'єр привезе вам пироги прямо з печі. Вони будуть ще гарячими, і по-справжньому смачними.