Японська кухня

У світі не буває так, що все і всі однакові. Так само, як не буває однакових ситуацій, почуттів, так само не буває однакових смаків. Так, не можна повністю заперечувати цей факт, але все ж вчені вважають, що краще і правильніше говорити, що смаки схожі, але не однакові. На світі немає однакового абсолютно нічого.

Вам може подобатися одне, а іншим людям — інше, і в цьому немає нічого страшного і ганебного. Наприклад, ви вважаєте наші найзнаменитіші осетинські пироги Києва найсмачнішим винаходом кулінарії, але ваш сусід, наприклад, заперечить вам і скаже, що, так, вони смачні, але ось суші на багато приємніше.

Ви можете цілодобово розповідати, що у нас  найсоковитіша, смачна й ароматна начинка. Що наші осетинські пироги мають просто незабутньо тонке тісто. Що він може спробувати наші осетинські пироги на будь-який смак. Починаючи солоними з м'ясом і сиром, рибою, закінчуючи солодкими й вегетаріанськими. Так само ви будете розповідати про нашу саму швидку доставку в Києві, яка робить ці пироги ще смачнішими і кращеми, адже час очікування — мінімальне. Навіть з'ївши наш делікатес, сусід буде наполягати на своєму, адже йому ближче японська кухня і з цим нічого не зробиш.
До речі, багато людей дуже люблять цю кухню. Часто замовляють різні страви додому, але по суті нічого не знають про японську кухню. Потрібно це терміново виправляти.

Це цікаво

Японська кухня завжди вражала нас своєю різноманітністю й екзотикою. Деякі люди дуже люблять японську кухню і свято вірять, що завдяки їй вони будуть жити так само, як і японці. А вони, у свою чергу, вважаються довгожителями й займають перше місце серед людей з високим рівнем життя.
Японська кухня зберігає в собі дуже багато старих і не відомих нам традицій. Ось що ви знаєте крім суші, ролів, рису і морепродуктів? Японське мистецтво кулінарії містить в собі так багато цікавого, що навіть не гурмани і не шукачі затримуються на цих цікавих фактах.

Цікаві факти про японську кухню

1. Який продукт постійно перебуває на вашому столі в незалежності від сезону? Правильно — хліб. Ось рис, для японців — це той же хліб для нас.
2. Японці — це люди, які у всьому намагаються підтримувати натуральний смак. Вони не люблять додавати зайві прянощі й приправи. Ось і відмінність з нами. Ми звикли все солити, перчити, щоб посилити смак страви. Японці в цьому нас не підтримують.
3. Не дарма більшість японок худі. Цей народ їсть дуже маленькими порціями. Ми з вами до таких точно не звикли. Японці стежать за калоріями й за корисністю продуктів. Завдяки цьому, їх шлунок не перевантажений і вони не страждають.
4. Як любить готувати рибу ваша мама, сестра, брат, чоловік, дружина і ви? Дайте вгадати, швидше за все — смажать. Але ось японці не дотримуються такого способу готування. Вони йдуть дорогою приготувати на пару або стушкувати, ну або ж подають майже в сирому вигляді.
5. Ви часто бачили приколи в фільмах про японську кухню? Ось, наприклад, приходить герой або героїня в ресторан, їй подають страву, вона кладе частинку страви собі до рота і починає жувати. І тільки потім усвідомлює, що це муляж. Якщо чесно, то на цю витівку може повестися кожен. Адже Японія також відрізняється своїм своєрідним сервуванням столу і прикрасою блюд. Часто дуже складно відрізнити їжу, яку можна їсти, а яку — ні.
6. Ми вважаємо гамбургери, картоплю фрі фастфудом. Так само в Японії так називають роли й суші. Цікаво, чи не так?
7. А ви знали, що зелений чай — це традиційний напій для людей з Японії. Всі ми чули про «Чайної церемонії», а вона, у свою чергу, займає одне з головних місць в японській кухні.
8. Так само як і сира риба, великий попит мають сирі яйця. А в наших рецептах таке зустрічається досить-таки рідко.
9. А зараз інформація для людей, які люблять випити. В Японії заведено пити за кожним прийманням їжі, це як обов'язковий ритуал. Але тут є свої мінуси. Якщо ви в ресторані замовили просто напій, то офіціант до вашого замовлення автоматично додасть їжу, навіть якщо ви її не хотіли. Ех, ну що ж зробиш, правила у всіх однакові: алкоголь потрібно закушувати.
Алкоголь в Японії ніде не заборонений, адже вони відносяться до нього лояльно і дуже добре.
10. Якщо ви дуже любите фрукти й звикли снідати, наприклад вівсянкою з апельсинами або бананом, ананасом, та чим завгодно, то вам краще не відвідувати Японію поки не назбираєте достатньо грошей. Адже там фрукти шалено дорогі. Тому їх не заведено купувати для себе. Їх часто використовують як подарунка.

Наші осетинські пироги теж можна використовувати так само. Адже кожна людина зрадіє цьому смачному подарунку. Телефонуйте, замовляйте і радуйте своїх рідних і близьких.