Запиваємо пироги кращими коктейлями: рецепти без алкоголю

Запиваємо пироги кращими коктейлями: рецепти без алкоголю
Гурман - не тільки той, хто вважає за краще особливо смачно приготовлену їжу будь-який інший. Чим запити гарячий осетинський пиріг, коли хочеться чогось нетривіального? Сьогодні спробуємо розібратися в рецептах безалкогольних коктейлів, доречних на будь-якій вечірці, навіть якщо це дитячий ранок для дорослих. Отже, уявіть, що ви вже зробили замовлення осетинських пирогів онлайн, і вам належить недовгий очікування кур'єра. Чому б не приготувати поки що парочку коктейлів? Між іншим, з приводу дитячого ранку - це був не жарт. Багато із запропонованих нижче напоїв припадуть дітям дуже навіть до смаку.

Солодкі безалкогольні коктейлі

«Джміль». Берете апельсиновий сік, заповнюєте стакан наполовину і оптимістично його спостерігаєте, поки готується порція еспрессо. Кава акуратно виливаєте зверху, і доповнюєте карамельним сиропом. Для прикраси використовується часточка свіжого апельсина і пара кубиків льоду. Якщо зробити все правильно, то вийде яскравий смугастий кавово-помаранчевий коктейль, зобов'язаний забарвленням своїм пухнастим назвою.

«Мохіто». Безалкогольна версія по-суті нічим не відрізняється від оригіналу, крім, власне, відсутність білого рому. Розтертий лайм з м'ятою перемішується з подрібненим льодом, поміщається в склянку і заливається солодкої содової з цукровим сиропом. Зазвичай беруть спрайт, але ми обійдемося без продакт-плейсменту.

«Пелікан». Дуже красивий ніжно-рожевий коктейль, який стане прикрасою дитячого столу на святі, так і дорослих любителів ягід і фруктів теж дуже порадує. Покладіть в блендер лід, полуницю і шматочки банана, перебейте, додайте персикового соку, полуничного сиропу і Гренадіни, приправивши лимонним соком і прикрасивши полуничкою.

«Снікерс Мілкшейк». Однозначну улюбленець ласунів! Збийте молоко з карамельним і шоколадним сиропом, додайте ванільне морозиво і прикрасьте смаженим арахісом.

«Холодний латте з Орео». Шоколадні печенюшки з ніжним білим кремом усередині давно зачарували весь світ, перетворившись в найпопулярніший бренд печива, і тепер ці солодощі можна використовувати і в коктейлі. Еспрессо з молоком доповнюється сиропом «шоколадне печиво», прикрашається збитими вершками з шоколадним топінгом і печивом Орео. За бажанням в коктейль додається лід в кубиках.

«Малиновий збитень». По суті являє собою малиновий смузі, розведений водою і доповнений медом, цукром і лимонною цедрою. Подавати можна як в холодному, так і в гарячому вигляді, при бажанні замінюючи свіжу малину варенням, тим самим надаючи звичного засобу від застуди і переохолодження вишуканий вигляд і смак.

Несолодкі коктейлі під м'ясні осетинські пироги

Перераховані вище коктейлі по суті своїй все солодкі, але це не означає, що запивати ними можна тільки десертні осетинські пироги на замовлення. Багато хто знаходить особливе задоволення, вживаючи м'ясні страви з солодкими напоями, і це поєднання смаків також має місце бути. Ну а про сирні осетинські пироги з доставкою і говорити нічого - вони актуальні завжди. Але є і варіанти коктейлів, які не можна назвати однозначно солодкими і придатними до десертів.

«Огірковий лимонад». Огірки складаються з води трохи менше ніж повністю, і це дозволяє робити з них не тільки соковиті салати, але і напої. Для початку спробуйте залити спрайтом дрібно порізаний свіжі огірок, видавити сік лайма, додати туди кілька апельсинових часточок і трохи медового сиропу. За бажанням коктейль можна прикрасити гілочкою розмарину.

«Генеральський напій». Дуже цікавий фруктово-овочевий безалкогольний коктейль. 120 мл виноградного соку змішується з 20 мл томатної пасти, 20 мл апельсинового соку, 10 мл лимонного соку, туди ж додаються дві перетерті моркви і щіпка мускатного горіха. Цей ароматний напій може похвалитися як смаком, так і користю.

«Фліп томатний». На 300 мл томатного соку візьміть два яєчних жовтки, 100 мл вершків, півсклянки лимонного соку і все це перемішайте в міксері. Підсолити, поперчіть і розлийте по келихах. Фліп відмінно гармонує з м'ясними пирогами на замовлення від нашої Пирогової!