Міфи про какао

Міфи про какао
Осетинські пироги - це дуже універсальна їжа. Їх можна їсти в усіх випадках життя. На нашому сайті можна обрати будь-яку начинку. У нас є все. Якщо ви любите рибку, то у нас величезний асортимент начинок з нею, також є і з м’ясом, і з сиром. Наша пекарня пропонує вегетаріанські осетинські пироги та навіть солодкі.
Соковита, смачна начинка змусить вас забути про всі турботи та проблеми. Просто їжте і насолоджуйтесь. Замовлення можна забирати як самостійно, так і оформляти доставкою. Кур'єри дуже швидко і якісно доставлять вам вашу смакоту. Доставка здійснюється по всьому Києву.

Осетинські пироги підходять під всі напої. Ось, наприклад, м'ясні краще поєднуються з газованими напоями, сирні начинки - з алкоголем, солодкі осетинські пироги - це відмінний вибір до чаю або какао. До речі, какао - це не тільки той порошок, який всім нам відомий з часів СРСР. Існують ще шалено смачні какао-боби. Це не один міф, в який вірить велика кількість людей. Сьогодні ми вирішили розібратися з цим питанням і розставити всі крапки над і.

Радянське какао порошок - це ідеальне какао

Це повна брехня. Спершу, варто знати, що ж це за порошок. Насправді це всього лише побічний продукт, який ми отримуємо після виробництва какао-масла. Його так само як і терте какао отримують з какао-бобів. Після виробництва какао-масла залишаються надлишки - це і є напій, до якого ми звикли.
Найкраще какао виходить лише з тертих какао-бобів. Можна також використовувати гіркий шоколад. Випивши такий напій, ви відразу відчуєте різницю.

Якщо у вас немає молока і цукру, ви не зможете приготувати какао

Дуже багато людей впевнені, що какао потрібно обов'язково заливати тільки молоком і додавати цукор. Але насправді, це вигадка. Якщо ви готуєте напій з какао порошку, то молоко зробить його смак більш виразним. Але це не має відношення до тертого какао. Він не потребує додаткової підтримки. У ньому досить смаку і жирності, тому його можна сміливо розбавляти з водою.
Але варто не забувати, що без цукру напій стає для любителів, так само як і чай і кава. Адже какао саме по собі досить гірке.

Какао пити не можна, воно шкідливе для шкіри

Це твердження виникло завдяки схожості з шоколадом. Какао не шкодить вашому організму, але це в тому випадку, якщо не додавати цукор і молоко. Надмірне додавання тягне за собою і деякі наслідки, в тому числі й проблеми зі шкірою.

Какао п'ють тільки діти

В рекламах можна постійно побачити, що какао - це смачна і корисна штучка для діток, але це стереотип. Какао - це альтернатива кавовим напоям. Адже воно не містить кофеїну, тому какао часто візуалізується з дітками. Але, не зважаючи на це, какао - це джерело бадьорості. Напій також стимулює нервову систему. Ось тільки діє трохи повільніше, в порівнянні з кавою.