Осетинські пироги з гострим перцем: не тільки смачно, але і корисно!

Пекучий гострий перець - один з найпопулярніших на Кавказі інгредієнтів більшості страв. Його не тільки додають в соуси - аджику або цахтон, але і обов'язково в деякі варіанти начинки для легендарних осетинських пирогів. Адже, крім гостроти, перець володіє також оригінальним, хвилюючим рецептори смаком і особливим запахом, яке пробуджує апетит. Крім цього, капсаїцин - той самий алкалоїд, що надає стравам надзвичайної гостроти, робить корисний вплив на організм. Це доведено, як народною медициною, так і серйозними науковими дослідженнями.
Пироги з гострою начинкою: смак справжньої осетинської кухні!
Не встигли завантажити ланч-бокс перед роботою, не влаштовує їжа в офісній їдальні або ніколи шукати вільний столик в найближчих кафе, щоб пообідати? Осетинська пекарня «Три Пирога» дарує можливість смачно і ситно поїсти самому або в компанії співробітників справжніми осетинськими пирогами з гострою або будь-якою іншою начинкою. Все, що необхідно зробити - зробити попереднє замовлення на доставку пирогів прямо до місця вашої роботи.
У меню кожен зможе знайти оптимальне поєднання смаків і насолодитися по-справжньому ситним обідом. Любителі гострої кавказької випічки порадіють:
У меню кожен зможе знайти оптимальне поєднання смаків і насолодитися по-справжньому ситним обідом. Любителі гострої кавказької випічки порадіють:
- Пиріг з філе домашньої курки, традиційним сиром, солодким і гострим перцем;
- Пиріг з соковитою телятиною, ароматними травами і пекучим Халапеньо;
- Пиріг з ніжною бараниною, телятиною і пекучим Халапеньо;
- Пиріг з м'ясом індички, справжньою рикоттой, в'яленими сухофруктами і пекучим Халапеньо.
Ці страви перетворять звичайний прийом їжі на справжнє свято смаків, особливо для любителів поїсти гостріше!
А правда, що гострий перець може викликати залежність?
Так! Звичайно ж, може! Адже хто ж не любить, коли їжа смачна і дарує справжню насолоду! Деякі люди вважають, що шанувальники гострої їжі нездатні приймати їжу без пекучого перцю, так їх рецептори менш чутливі.